Če v tej bitki ne zmaga resnica, se bo boj ponavljal v neskončnost; če pa bo zmagala, bo zmagala za vedno!

Moja izkušnja pri iskanju resnice, ali je kravje mleko dobro le za teličke, ali je popolna hrana za ljudi ?

Moja ugotovitev, da je najpogubnejše za resnico in naše zdravje nekritično sledenje prehranskim nasvetom zdravniških in prehranskih avtoritet!

Ali je možno, da mnogi naši zdravniki niso poznali in ne poznajo verodostojnih raziskav in dokazov o škodljivosti kravjega mleka in mlečnih izdelkov? Če jih niso, bi morali priznati, da so bili v zmoti in se opravičiti bolnikom in državljanom.

Ali je možno, da so naši zdravniki poznali te raziskave in dokaze? Če so jih, bi morali svojim bolnikom in zdravim državljanom pojasniti, zakaj so molčali o verodostojnih dokazih, da uživanje kravjega mleka (tudi) škodi ter se opravičiti za zavajanje in zdravstveno škodo, ki so jo najbrž povzročali s promoviranjem zgolj delnih resnic.

V pogumno in odgovorno napisani knjigi boste spoznali ne zgolj resnice o ustvarjanju mita o kravjem mleku kot “najpopolnejšemu hranilu”, temveč tudi resnico o njegovi stvarni (ne)koristnosti in (ne)škodljivosti za zdravje ljudi.

Zgodba o kravjem mleku je pomembna predvsem zaradi spoznavanja tehnologije ustvarjanja prehranskih resnic, saj enake metode manipulacije uporabljajo tudi pri drugih hranilih za katera nas že desetletja prepričujejo, da je njihovo uživanje naravno, nujno in nenadomestljivo.

Več informacij tukaj!