Do zdaj sem imel nekaj več kot 60 predavanj v živo po celi državi. Že nekaj let nisem predaval, prejel pa sem veliko sporočil in prošenj, da bi kakšno predavanje vsaj ponovil, če ne bi izvedel novega. Tudi sam sem pogrešal stik z vami.

Dolgo časa sem odlašal, a na koncu sem sprejel izziv marketinškega guruja, pisca knjig in prijatelja Martina Korošca, in sem gostoval v njegovi seriji webinarjev. Posnetek webinarja je spodaj.

Potem se mi je zdelo prav, da ponovim temeljne resnice o vitaminu D in sem izvedel (pravzaprav je vse organiziral sin Lan) webinar o vitaminu D. Tudi posnetek tega webinarja si lahko ogledate. Tako poleg brezplačnih brošur o tem vitaminu in informacij na www.vitamind3.si imate na voljo še webinar. Podlaga za vse pa je knjiga Moč vitamina D.

Webinarji so praktična pogruntavščina z veliko pomanjkljivostjo – predvsem pogrešam živi kontakt s publiko, a bolje to kot nič. Zato bom tudi v prihodnje pripravljal teme za srečanje z vami z eno samo idejo in željo: da vas spodbudim h kritičnemu premišljevanju o temah, ki usodno vplivajo na kakovost in dolžino življenja vsakega med nami.

Webinar