Paradižnikov namaz

Objavljeno dne 18. 09. 2014 v kategoriji: Namazi

Posušene paradižnike prelijte z vročo vodo za nekaj minut in jih pustite, da se zmehčajo. Vodo odlijte in shranite: morda jo boste uporabili, če bo treba pri namazu ali pa jo boste dodali h kakšni drugi jedi. Paradižnike na drobno narežite, dodajte stisnjen česen, origano, poper, peteršilj in žličko balzamičnega kisa. V blenderju vse zmeljite v dokaj gladko zmes, da se vlakna še vidijo (da ni pašteta). Po barvi in celo po okusu ta namaz mnoge spominja na tatarski biftek, a verjemite, da ima posušen paradižnik boljši okus kot surovo meso.






En odgovor na “Paradižnikov namaz”

  1. Olga Brodarič je dejal 18.09.2014 ob 21:18

    Zelo sem vesela tega recepta, bom enkrat poizkusila in vam sporočila,kako mi je uspelo.
    Če mi ne bo uspelo paradižnika posušiti,ga bom pa kupila.

Komentiraj

*

  • Zadnje objave

  • Kategorije

    • Bolezni (10)
    • Hipnoza (5)
    • Izbrano za vas (84)
    • Knjige (6)
    • Medicina (39)
    • Mediji (6)
    • Neuvrščeni (42)
    • Otroci (18)
    • Shujševalne diete (3)
    • Učimo se (29)
    • Vrt (3)
    • Za živali (9)
    • Zdravje (38)
  • Foto galerija

  • Značke