Nespodobno povabilo? Ne, to ni to, kar morda mislite, da je.
Ne boste ravno spali, ampak nekaj podobnega, kar je na prvi pogled podobno spanju. In ne ravno z menoj, ampak ob meni, tako da se vas niti dotaknil ne bom. Popolnoma sproščeni boste, in to tako, kot še niste bili. Tako zelo se boste sprostili,  da ne boste čutili lastnega telesa in da vas ne bo obremenjevala niti ena sama misel.
Prežel vas bo popoln mir. Ugotovili boste, kako je čudovito biti sam s seboj, kako dragoceno, enkratno in sposobno bitje ste.
Začutili in odkrili boste moč, da sami spreminjate svoje navade, svoja prepričanja.
Mnogokrat so prepričanja močnejša od želje, zato se želje ne uresničujejo. Lahko si želite kar koli; če niste trdno prepričani, da vam to pripada in da boste to dosegli (imeli), bo vse ostala le želja. Vsaka neuresničena želja pa je frustracija, razočaranost.
Ko odkrijete moč lastnih misli, odkrijete tudi, kako upravljati s to najmogočnejšo silo tega vesolja.
Janezov evangelij v Svetem pismu se začne z: V začetku je bila beseda. To seveda ni res, ker je bila misel pred besedo. Misel je drugo ime za energijo stvarjenja. Kar boste mislili, takšno življenje boste imeli. Kar mislite o sebi – takšni ste. Če mislite, da ste sposobni in vredni, imate prav. Če mislite, da ste nesposobni in da niste nič vredni, imate prav.Kakšne so vaše misli, takšne so vaše besede in vaša prepričanja. Priprečanje ni nič drugega, kot prevladujoča misel. Kakršna so vaša prepričanja, takšna so vaša dejanja. Kakršna so vaša dejanja, takšno je vaše življenje, vaša usoda.

Če boste kakšno uro »spali« ob meni, vas lahko naučim, kako misliti tisto, kar hočete, kar vam bo pomagalo. Ustvarjali si boste življenje, kakršno hočete. Naučite se lahko, kako odpravljati bolečino, strah, nezaupanje, negotovost, nespečnost … in kako postati močna, samozavestna, ponosna, uspešna, bogata in srečna osebnost.
Ljudje nismo to kar mislimo da smo, ampak smo to, kar mislimo, da smo. Zato nikoli ne podcenjujte moči svojih misli s katerimi se lahko spremenite. To je eno najpomemnejših odkritij sodobnih ved o človeku. In vi imate privilegij, da to lahko uporabite.
Spremenite misli, spremenite prepričanja, spremenite življenje in svojo usodo.Bi »spali« ob meni? Ni zastonj, ampak se splača.

P. S. Hipnoza je dobila ime po grškem bogu spanja Hypnosu zato, ker so bile osebe v hipnozi videti, kot da spijo. Tako boste videti tudi vi, ampak ne boste spali – spreminjali boste svojo usodo. Na bolje. Veliko bolje.